Kvalitet

Dansk möbelfilosofi
Vår målsättning är att designa, utveckla, tillverka och marknadsföra robusta kvalitetsmöbler. Det har vi nu gjort i 25 år. Våra möbler ska tillföra rummet god, gedigen design och de ska ge användaren en bra upplevelse både vad gäller synintrycket och funktionen. Våra produkter skall fortsätta att präglas av enkelhet och ärlig rak design. Till ett attraktivt och enkelt pris.

Trots att vår produktionsutrustning är toppmodern spelar hantverket fortfarande en mycket viktig roll under tillverkningen för att säkerställa den höga kvaliteten och de estetiska värdena. Genom kunskap, forskning och know-how har RBM bidragit till många bra arbetsplatser, där användaren av våra möbler får korrekta ergonomiska funktioner, komfort och individuella anpassningsmöjligheter. Vår möbelfilosofi hyllar det enkla och resulterar i möbler som gynnar friheten och rörelsen.

Höga krav
Våra kunder är kräsna och medvetna. De ställer krav på våra produkter, service och kompetens. Kundernas krav och önskemål motiverar var och en av oss som jobbar på RBM. För oss är det inget jobbigt, tvärtom. Vi har själva mycket högt ställda krav på oss och blir bara stimulerade av våra kunders höga förväntningar. Vi har som mål att överträffa både oss själva och dem.

Hållbar design
Vi samarbetar med ledande designers både i Danmark och från andra länder för att alltid ligga steget före. All formgivning utgår från den danska möbelestetiken och tradition av högklassig design.

RBM har en stab av produktutvecklare som, tillsammans med våra designers, vidareutvecklar möblerna. Vi vill inte bara göra vackra och funktionella möbler, utan också skapa optimala och ergonomiskt korrekta arbetsmiljöer.

Garanterat bra produkter
RBM kan garantera att dina nya möbler håller länge. Riktigt länge. Vi lämnar därför sex års garanti på alla våra produkter. Dina möbler kommer förstås att hålla längre än så.

Certifierad tillverkning
I egenskap av en av Nordeuropas största möbeltillverkare är RBM naturligtvis kvalitetscertifierat enligt ISO 9001, miljöcertifierat enligt ISO 14001 och arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001. Genom kvalitetscertifieringen kan du vara säker på att våra produkter och tjänster uppfyller kraven i ingångna avtal.

Testade för lång hållbarhet
Ett skäl till att vi lämnar lång garantitid är att vi testar, testar och testar våra möbler innan de släpps till försäljning. Varenda detalj måste klara sig genom nålsögat för att uppnå våra högt ställda krav på kvalitet. För, precis som en kedja, är ingen möbel starkare än sin svagaste länk. En möbel från RBM har lång hållbarhet och tål att både ses och nötas dag efter dag, år efter år.