Meet RBM Noor
En genialiskt enkel, lätt och glad stol
RBM Noor är en modern klassiker som markerar en nystart. En samling av stolar för matsalar och konferensrum som ger ökad vitalitet åt arbets- och sällskapsutrymmen.

Titta närmare på det breda utbudet av färgglada stolar som enkelt kan kombineras för alla syften, rum eller miljöer. En modern klassiker som skapar stämning, är funktionell och mycket användbar, skapar positiva möten och glada stunder. En kollektion med skandinavisk identitet och miljötänkande. RBM Noor är en nystart när det gäller att vitalisera utrymmen och relationer. Design: Form Us With Love, StokkeAustad, Susanne Grønlund/ Grønlund Design och Scandinavian Business Seating design team
 

Functionality

Klassisk skandinavisk kvalitet och funktion
Smidig, lätt, enkel att hantera, placera ut, stapla, förvara och rengöra. RBM Noor är konstruerad för att vara både praktisk och bekväm. Dess kvalitetsfunktioner och höga ergonomiska standard gör den till en bekväm sittupplevelse. Sitsskalet på 8 mm och de organiska 3D-formerna skapar mjuka och användarvänliga ytor samt bästa kontakt och stöd. För unga och gamla, för kostymer och bohemer, för alla, för dig.


Colourful
En färgglad kollektion med kombinationsmöjligheter
Du väljer modell, material och färger. Polypropensitsarna finns i fem färger, 3D-fanersitsar i ek, bok eller mörkbetsad ask. Stoppning finns som tillval. Den rör- och slädformade basen kan fås i många olika lackeringar och ytbehandlingar. Detsamma gäller för armstöden. Träbenen finns i oljad och mörkbetsad ek och fotbasen i svart, polerat eller vitt. RBM Noor har en modell för alla uppgifter och typer av samverkan.

 

Likability
Designad för kärlek vid första ögonkastet
RBM Noor är en omfattande serie av bekväma stolar som skapar positiva känslor när du rör vid och tittar på dem – med andra ord, när du använder dina sinnen. Mjuka ytor med dynamiska materialmöten. En genialiskt enkelt, lätt och glatt designuttryck. Förbättrar stämningen i ett rum, skapar rätt vibrationer, uppmuntrar till aktiviteter och bidrar till glädje. Gör det lättare att vara tillsammans.


Diversity
Stolar som kommunicerar, stolar med karaktär
RBM Noor kan bidra till alla uttryck och intryck – lekfull, mysig, kreativ, avantgarde, sofistikerad, formell, respektingivande. Designad för att främja dina vardagsrelationer och vitalisera alla miljöer – konferensrum, matsalar, hörsalar, receptioner, butiker, gallerier, skolor, bibliotek, klassrum, rum för samarbete, studier, små kontor och hemmakontor, dina utrymmen ...

 

Environmental
Alltid med fokus på hållbarhet
Ett litet ekologiskt fotavtryck gör RBM Noor till ett hållbart alternativ. Vi är resurssnåla och använder material med låg miljöpåverkan som återvunnen aluminium, polypropen och delvis återvunnet stål. Nya transparenta pulverlacker ersätter krom som ytbehandling. På denna stol används inget lim, den är konstruerad för enkel demontering och återvinning samt för att uppfylla de strängaste kraven på inomhusklimat.

 


StokkeAustad
En prisbelönad designbyrå i Oslo, Norge, som skapar värde genom design. Dom tar fram kärnan i varje design vilket utmanar StokkeAustad att skapa holistiska och lönsamma lösningar. Dom ser inte produkter enbart som estetiska, funktionella och lönsamma utan också identifierar värdena i själva designprocessen.
www.stokkeaustad.com
 

Form Us With Love
Studion Form Us With Love har sin bas i Stockholm, Sverige. Styrda av en stark tro att ett holistisk design tänk är framtiden för att utmana utveckligen inom produktion av vardagliga objekt, möbler och belysning. Under 2012 listade Fast Companys FUWL som en av världens 50 mest inflytelserika designers.
www.formuswithlove.se
 

Susanne Grønlund/Grønlund Design
Susanne är en erkänd och prisbelönt designer med en lång erfarenhet inom design och utveckling av nya produkter för olika kategorier. Studion är specialiserad i att öka försäljning genom innovativ utveckling och ett starkt fokus av användarens behov. Susanne Grønlund har rötterna i skandinavisk design men letar alltid efter nya möjligheter.
www.gronlunddesign.com